Datasenterinteriør

Vi hjelper deg ikke bare med dimensjonering av datasenter til ditt behov

Vi leverer også utstyr som ivaretar arbeidet med alt fra servere og kabler til møkkete sko i anlegget. Racks utgjør en viktig del av datasenteret. Vi hjelper deg med å velge de beste racks, avhengig av din prosjekterte kjøleløsning, ditt el-behov og mengden av kabler som skal benyttes. Det betyr at du kan sikre at alt i ditt serverrom fungerer og passer best mulig til formålet.

Overblikk over datasenteret

Dersom et integrert rack passer bedre, vil vi heller velge ut dette til deg. Ved hjelp av riktig tilpassede racks og utstyrsskap forenkles installasjons- og servicearbeidet, og du få et bedre overblikk over datasenteret. Vi samarbeider med verdensledende distributører av rackløsninger og kabelhåndtering, og tilbyr flere smarte løsninger til loddrett og vannrett kabling.Coromatic kan levere alle Power Distribution Units

Komplekse datasentre stiller nye krav til strømfordeling. Coromatic kan levere alle Power Distribution Units til håndtering av utstyr, og til overvåkning og strømmåling på den raskeste og sikreste måten. Det er de små detaljer som utgjør den største forskjellen. Derfor sørger vi for at ditt datasenter opprettholder de samme høye standarder fra systemer til kabelmerking til spesialtepper som forhindrer at rusk kommer inn i datasenteret.

Alle disse forholdene er en del av det større bildet.


Kontakt oss

Samtykke