Løsninger

Uansett hva du gjør, hvor du drar eller hva du jobber med er du avhengig av digitale løsninger. Det kan til og med sies at tilgang til kraft og datakommunikasjon gjør at verden går rundt. Uten det kan ikke sykehus redde liv, virksomheter være lønnsomme, fabrikker produsere og tog kjøre.


Løsninger for sikker strøm og datakommunikasjon

For at alt skal fungere, er løsninger for kraft og datakommunikasjon virksomhetskritiske.

Når alt og alle er koblet sammen, er ikke handlinger lengre uavhengige av hverandre. Vi anser alle handlinger og virksomheter – uansett om de er store eller små – som datasentre. Historisk sett var det kun slik at virksomheter bygget store datasentre for å kunne lagre og håndtere all dataen og kommunikasjonen.

Gjennom skytjenester og tingenes internett, vil selskaper i økende grad måtte stole på stabile interne og eksterne nettverk for å holde seg oppkoblet med tjenester og informasjon. Slik sett, blir in-house infrastruktur selve nervesenteret i virksomheten. Coromatic er ledende tilbyder av løsninger for kritisk infrastruktur i Norden. Gjennom å sikre kontinuerlig tilgang på kraft og datakommunikasjon, sørger vi for at virksomheter fungerer uten avbrudd 24/7.

Det som gjør oss unike er våre energieffektive løsninger, som innebærer alt fra strategi og design, til integrasjon, vedlikehold og operasjoner innen kritisk infrastruktur. Coromatic gjør det hele.


Kontakt oss

Samtykke