Coromatic introduserer verdens mest stillegående mobile aggregat

Coromatic, den ledende leverandøren av løsninger for virksomhetskritisk infrastruktur, introduserer i dag verdens mest stillegående mobile strømaggregat.  Støynivået er på kun 52 desibel i aggregatet som er en del av Coromatics Non Sonus produktserie. Det er på nivå med støynivået fra en oppvaskmaskin.


Det første aggregatet i Non Sonus serien har en effekt på 100 kilovolt-ampere (kVA), og er designet for å dekke behovet for støysvake, fleksible og mobile aggregatanlegg til bruk i boligområder og andre støysensitive områder. Det er høye grenseverdier for støy i forbindelse med aggregater. Denne typen mobile aggregater kan brukes til flere formål, for eksempel drift av strømforsyning, i filmproduksjon og til konserter.
— Behovet for fleksible og mobile aggregater øker i flere bransjer, samtidig har  grenseverdiene for støy blitt stadig strengere. Vi dekker begge behov med den nye serien støysvake, mobile aggregater, sier Thomas Wunger, Country Manager for Coromatic Sverige.

Non Sonus er designet og produsert i Sverige av en avdeling som er spesialisert innen nødstrøm, og leveres som nøkkelferdig løsning på en trailer. Et avansert design for innbygging sikrer at støynivået holdes på et minimum ved hjelp av Coromatics egen sandwichkonstruksjon.
Fordelen ved Coromatics sandwichkonstruksjon,  i motsetning til tradisjonell stålkonstruksjon, er at det samlede anlegget er mye lettere. Materialet er også ekstremt værbestandig, noe som minimerer problemer med rust. Non Sonus leveres i korrosjonsklasse C5 som standard.

Teknisk spesifikasjon Non Sonus OSD C100 NS 

Effekt: 100 kVA
Støynivå: 52 dB(A)
Lengde: 3.685 mm
Bredde: 1.310 mm
Høyde: 2.080 mm
Ca. vekt inkl. brennstoff: 3.300 kg
Driftstid ved full last: Ca. 21 timer

For mer informasjon, kontakt:
Thomas Wunger, Country Manager, Coromatic Sverige
Tel: +46 (0)73-317 38 02
thomas.wunger@coromatic.se

 

Om Coromatic
Coromatic er den ledende leverandøren av løsninger for kritisk infrastruktur, som datasentre. Coromatic sørger for tilgang til sikker strømforsyning og datakommunikasjon. Vårt omfattende tilbud dekker alt fra rådgivning og design til integrasjon, service og drift av kritisk infrastruktur. Kunder er datasentre, sykehus, industri, offentlige etater og hovedkontor.

Coromatic har over 500 ansatte i Norden og har pr i dag levert løsninger til over 50 land. Coromatic eies av EQT, i tillegg til medarbeidere.