Coromatic UPS

Coromatic er spesialister på produkter innen UPS – avbruddsfri strømforsyning

Våre kunder drar nytte av vår lange erfaring, tekniske kompetanse og partnerskap med ledende produsenter. Dette gjelder uansett om vi tilbyr en enkelt komponent eller en komplett løsning med design, konstruksjon, dokumentasjon og idriftssettelse.

 

Se hele vårt utvalg innen UPS i vår digitale produktkatalog:

> Produktkatalogen – UPS og alle øvrige produkter

Hva er UPS – Uninterruptable Power Supply?

 

Elektrisk energi er et uvanlig produkt. Elektrisk energi benyttes aldri i den form som kjøperen anskaffer den, men tranformeres og modifiseres kontinuerlig. Dersom man skal gjøre en sammenligning mellom strøm og andre konsumentprodukter kan man si at der kvaliteten på de fleste konsumentvarene er helt avhengige av produksjonsmåte og distribusjonskjede, avhenger strømprodukters kvalitet like mye av anvenderen.

Det er ikke alltid like enkelt å finne det beste kompromisset mellom tekniske og økonomiske krav. Det krever nøye overveielser.

De mest vanlige driftsforstyrrelser som påvirker komponenter negativt

  • Korte eller langvarige strømbrudd på grunn av feil i strømnettet
  • Kortvarige spenningsvariasjoner som skyldes tilkoblingen av tunge belastninger eller feil i strømnettet
  • Ubalanse i matespenningssystemet
  • Flimring forårsaket av store, uregelmessige belastninger
  • Forvrengning av strøm og spenning forårsaket av ikke-lineære belastninger i samme system eller i andre brukeres system
  • Vurder nøye hvilken løsning du velger

 

Coromatic legger stor vekt på at sammensetning og helhetstanke

Det finnes mange aktører på markedet som kan tilby et sortiment med produkter i henhold til en bestemt spesifikasjon. Coromatic legger stor vekt på at sammensetning og helhetstanke. Det er ikke alltid slik at lavest pris gir lavest kostnad på sikt.

Det er viktig å tenke seg nøye gjennom ved valg av teknisk utstyr. Utstyret som du investerer i skal vare kanskje opptil 15-20 år frem i tid, og fleksibelt, robust og modulært er derfor tre nøkkelord å ha med seg. Og husk på at man ofte undervurderer fremtidige kapasitetsbehov. Så tenk stort fra starten av når det gjelder skalerbarhet.

Stort, konkurransedyktig utvalg, alt fra små pluggbare 1-fase enheter, til store 3-fase systemer

 

Vi leverer alt fra små pluggbare 1-fase enheter, til store 3-fase systemer som enkeltstående, paralelle eller redundante modulsystemer. Vi har et omfattende lager, og har flere modeller med lagerførte UPS. Mindre 3-fase systemer med innebyggede batterier er ofte på lager eller har kort leveringstid til kunden. Vi designer og prosjekter gjerne frie løsninger i samarbeid med kunden eller konsulenter. Vi tar også ansvar for montering, testing og idriftssettelse av datahaller og utfører FAT og SAT på lokasjonen, fabrikken eller i datahallen.

 

Stort utvalg av strømforsyning

Vi tilbyr ladere, AC/DC-konverter, DC/DC-inverter, DC/AC-og DC-UPS-løsninger med eller uten batterier. Vi har et stort utvalg av mekanisk konstruksjon, åpne, forseglet, DIN-skinne, rack, veggskap og gulvskap. Dessuten spesialløsninger som switcher, vekselrettere og omformere AC/AC. Vi tilbyr også en rekke produkter som er tilpasset ulike bransjer, som maritimt, helsesektoren og jernbane.