Coromatic tilbyr totalentreprise for reservekraft

Coromatic tilbyr totalentreprise for reservekraft

Coromatic tilbyr totalentreprise for reservekraft. Når man planlegger for nybygg eller tilbygg av et reservekraftanlegg tilkommer ofte mye mer enn selve reservekraften. Gjennom å overlate hele ansvaret til oss på Coromatic får dere et anlegg som fungerer feilfritt, og reservekraft som ikke svikter.

Lang erfaring med totalentreprise
Vi i Coromatic er stolte over vår lange fartstid i bransjen, noe som gir oss lang erfaring med totalentreprise. Ønsker du mer informasjon og referanser? Kontakt oss for en uforpliktende samtale.

Kundetilpasning er vår styrke – egenutviklede totalløsninger

Vi utformer totalløsninger basert på våre egenutviklede, brukervennlige styresystemer og utformer også tilhørende løsninger, som systemer for forbrenning og kjøling. Ved større anlegg er det normalt et flertall aggregater som kjøres parallelt, tildels for å nå effektbehovet, men også for å øke redundansen og sikkerheten i anlegget.

 

Mobile aggregater som særlig benyttes av nettselskaper

Coromatic har utviklet mobile aggregater som særlig benyttes av nettselskaper. Aggeratene anvendes først og fremst under vedlikeholdsarbeid men også som reservekraft ved driftsforstyrrelser og som back up ved for eksempel direktesendte fotballkamper.

Coromatics produktserie med mobile aggregater produseres i flere ulike modeller med mange ulike tilvalg. Produktserien har høy effekt, lav vekt og lavt lydnivå. Strømaggregatene er bygget for å være mobile og er, takket være sin byggeform, meget brukervennlige og enkle å betjene. De har dessuten en fin finish og er beskyttet mot rust gjennom en varmgalvaniserende chassis.

Mobile aggregater er svært nyttige ved driftsforstyrrelser og planlagte vedlikehold.

Reservekraft

Dersom du har bruk for midlertidig reservekraft kan et utleieaggregat være en mulighet

Et utleieaggregat kan fungere som en alternativ strømforsyning både under et planlagt eller uplanlagt strømbrudd. Videre kan anlegget leveres som både synkroniserende og ikke-synkroniserende avhengig av behov.

På bakgrunn i opplysninger om behov finner vi den riktige løsning til deg. Vi tilbyr anlegg fra 200 kVA til 1800 kVA i støydempende kapslinger eller container, og med eller uten innebygget tank. Våre utleieaggregater kan omfatte en eller flere av følgende ytelser, og kan tilpasses nøyaktig de behov som er viktigst for formålet:

  • Klargjøring
  • Elektrisk og mekanisk tilslutning
  • Oppstilling og test
  • Levering og henting
  • Etterfylling av drivstoff
  • Service og vedlikehold
  • 24/7 support

 

Hvorfor leie av Coromatic? Garantert kvalitetsprodukter
Alle produkter blir grundig gjennomgått. Vi garanterer høy kvalitet av våre anlegg, og de blir testet og inspisert før de leveres til kunden. Ekspertisen hos våre prosjektledere og serviceteknikere sikrer at du alltid får den beste veiledning og løsning til ditt behov.

Vil du vite mer om vårt utvalg innen utleieaggregater? Kontakt Coromatic på tlf 22 76 40 00 eller salg@coromatic.no

Reservekraft i ekstreme miljøer

Trenger du reservekraft i ekstreme miljøer? Coromatic har utviklet en ny type reservekraftsaggregat som kan monteres i miljøer med tøft ytre klima, blant annet fjelltopper. Den nye serien har bein for å komme over bakkenivå og dermed minimere risikoen for forstyrrelser ved for eksempel snøstormer i fjellet.

 

Reservekraftsaggregat utrustet med ekstra rasbeskyttelse

Reservekraftsaggregatene er særlig tilpasset for å benyttes innen telekom, og kan utrustes med et spesielt ekstra tak/rasbeskyttelse for å tåle fallende isklumper fra høye telemaster. Effekten er 15-40 kVa og disse modellene kompletterer den tidligere utviklede serien Flexipower som nå leveres i mange ulike typer.

 

Overvåkning og statistikkverktøy med på kjøpet

I tråd med at antallet reservekraftsaggregater vi leverer til telekomselskap har økt og nådd over 700 enheter har behovet for en enkel og rask maskindatabase meldt seg. Våre ingeniører har derfor utviklet et verktøy som via et digitalt kartbilde viser alle aggregater, hvor hvert enkelt aggregat kan “åpnes opp” og gi verdifull informasjon via fjernstyring.

Eksempel på informasjon som finnes i databasen er motor- og generatormodell inklusiv serienummer, GPS-koordinater og programvareversjonen til styresystemet. I tillegg til dette benyttes systemet til informasjons- og statistikkinnsamling hvor vi kan hjelpe våre kunder med oversikt over hvilke aggregater som er i drift, eller indikerer lavt forbrenningsnivå.

Trenger du mer informasjon om reservekraft i ekstreme miljøer?
Kontakt Coromatic, vi har spesialkompetanse på området og vi bistår deg gjerne med rådgivning og informasjon om våre ulike løsninger.