Lagerførte aggregater for reservestrøm for rask levering

Lagerførte aggregater for reservestrøm for rask levering

Aggregater lagerført opptil 2500 kVA som vi tilpasser og leverer på kort varsel

Når du trenger reservestrøm raskt så har vi en rekke aggregater lagerført opptil 2500 kVA som kan kundetilpasses og leveres på kort varsel. Coromatic AS kan levere aggregater tilpasset deres behov og krav uten forsinkende produksjonstid. Våre kvalitetsaggregater er gjennomprøvde, enkle å vedlikeholde og de leverer høy ytelse og stabilitet.

Intelligent produktdesign for enklere vedlikehold og installasjon

Intelligent produktdesign introduserer en fornuftig moduloppbygning for enklere vedlikehold og installasjon, med lett tilgang til kabling og vitale komponenter fra en og samme side. Serien med innkapslede aggregater kombinerer en solid rammekonstruksjon av galvanisert stål med forsterkede hjørner og en unik modulær luftkjølingsløsning samt en solid innkapsling av kompositt materialer.

For mer informasjon om våre lagerførte modeller, ta kontakt med oss på tlf 22 76 40 00 eller salg@coromatic.no

 

Lang erfaring med spesialtilpassning av aggregater

Vi har lang erfaring med spesialtilpassning av aggregater og våre prosjektledere, ingeniører og fabrikkører tilpasser aggregatene i vårt eget verksted for en rask gjennomføring av ditt prosjekt. Vi har alle ledd i en leveranse og installasjonsprosess under “eget tak” og innehar en unik kompetanse på gjennomføring av utfordrende prosjekter.

Paneler utvikling og produksjon – spesialist på styringssystemer

Coromatic har bred erfaring og kompetanse i styresystemer for reservekraftaggregater. Vi har eget tavleverksted som bygger spesialtilpassede styresystemer for alle typer reservekraftaggregater. Styresystemene baseres på standard aggregatautomatikk i hovedsak type Woodward som også kan kombineres med PLS systemer for mer komplekse systemer.

Som totalleverandør prosjekteres styring av effektbrytere for omkobling mellom nettforsyning og aggregatforsyning i eksterne hovedtavler som en del av vår totalleveranser. Vi leverer alt fra enkle styresystemer med manuell start/stopp til avansert systemer med synkronisering og lastfordeling mellom flere aggregater og samt parallellkjøring med flere nett. Alle våre styresystemer kan kommunisere med sentralt driftskontrollanlegg for ekstern overvåking av aggregatene.