Spesialister på drift av datarom og datasenter

Spesialister på drift av datarom og datasenter

Lang erfaring fra drift og vedlikehold

Coromatic AS har en driftsavdeling som er spesialister på datarom og datasenter. Vi har lang erfaring fra drift og vedlikehold av de forskjellige elementene i et datasenter og kan tilby serviceavtaler som dekker alle komponenter. Det som skiller oss fra andre aktører, er at våre teknikere ser totalbildet og samspillet mellom de forskjellige enhetene.

 

Service datarom

Stor vekt på kjøling, energioptimalisering og sikkerhet

Vi legger stor vekt på energioptimalisering og sikkerhet. Når vi utfører vedlikehold sørger vi alltid for at kjølekomponentene yter optimalt og at sikkerheten er ivaretatt gjennom redundans der det er mulig.

 

Gjennomgang av elektroanlegg og termografering

Vi tilbyr kontroll og gjennomgang av elektroanlegg. Vi termograferer jevnlig for å finne «skjulte» feil og tar funksjonstest av anlegget. Vi melder fra om avvik og sørger for at anlegget er i henhold til forskriftene.

 

Egen avdelning før aggregater/reservekraft

Coromatic AS har en egen reservekraftsavdeling med lang erfaring og høy kompetanse. Driftsavdelingen tilbyr testing av reservekraftsanlegg. Erfaringen vår tilsier at det er nødvendig å benytte kyndig personell til testing for å minimere skadeomfanget ved eventuelle feil, og ikke minst for å avdekke feil før de oppstår.

Alarm og draftsavtaler

Testing og gjennomgang av alarmanlegg/SD – anlegg. Vi gjennomfører minimum en gjennomgang av SD/alarm anlegg årlig, for å forsikre oss om at alle alarmer blir sendt ut ved feil og at andre funksjoner fungerer som ønsket. Vi tilbyr flere ulike typer avtale for drift av datasenter. Våre avtaler skreddersys etter kundens ønske og krav til oppetid/SLA.

 

BEHOV FOR SERVICE?
Har du behov for rask service av teknisk utstyr? Kontakt oss pr tlf 22 76 40 40 eller e-post service@coromatic.no slik at vi kan bistå deg så raskt som mulig.