Uavbrutt strøm med våre nødstrømløsninger

Uavbrutt strøm med våre nødstrømløsninger!

 

Er du ute etter pålitelige nødstrømløsninger som møter de høye kravene til kraftselskaper? Vår avanserte portefølje av batterier, UPS, aggregater og service er skapt for å sikre uavbrutt strøm, uansett utfordringene som måtte oppstå. Vi har kunnskap og lang erfaring med leveranser til kraftbransjen.

 

Truls Olsen

– Vi har rammeavtale med Coromatic på levering av DC-kabinetter, likerettere, vekselrettere og batteribanker. Helt essensielle produkter for energikunder.

Vi som elektroentreprenør har et godt og gjensidig samarbeidsforhold med Coromatic hvor vi deler lokal kunnskap om marked og ekspertise.

Truls Olsen, Laugstol AS

Coromatic har løsninger som tilfredsstiller kravene fra NVE i energilovforskriften § 5-3 som innebærer klasse 1-3 anlegg.

> Veiledning fra NVE

Våre DC løsninger er utprøvde og stabile med følgende fordeler:

 • Vifteløse systemer
 • Redundante løsninger
 • Modulære løsninger
 • Robuste løsninger med lav TCO (total cost of ownership)
 • Hot-swap; bytte av deler under drift
 • High- end batteribanker
 • Enkel innstallasjon
 • Lite plasskrevende
 • Produsert i Europa

Overvåking gir ekstra trygghet

Hvordan er tilstanden på batteribankene? Vårt batteriovervåkningssystem kommuniserer med alle kjente SD anlegg. Dette er et avansert system for monitorering og vedlikehold av batteri som kan forlenge batterilevetiden med opptil 30%. Systemet overvåker viktige parameter som indremotstand, spenning og temperatur. Det jobber også aktivt for å balansere spenningen på alle batteriene i en bank.

Med sømløs strømforsyning sørger vår avanserte UPS-teknologi for en konstant og ren strømforsyning, og beskytter dine sensitive enheter mot spenningsvariasjoner og strømbrudd. Med intelligent batteristyring og overspenningsbeskyttelse gir våre UPS-løsninger trygghet, slik at du kan fokusere på arbeidet ditt uten bekymringer for nedetid.

Ta et steg mot en mer bærekraftig fremtid med våre miljøvennlige UPS løsninger. Vi tilbyr alternativer som er skånsomme mot miljøet, samtidig som de leverer kraftig ytelse ettersom effekten har økt.

 

Aggregater

Som Nordens største aggregatleverandør leverer vi både nødstrøms og reservekraft løsninger til alle formål. Vi leverer både standard produkter samt kundetilpassede løsninger i alle størrelser og utforminger som både stasjonære og mobile løsninger.

 

Service og Vedlikehold

Vi forstår viktigheten av regelmessig vedlikehold.

Vi tilbyr ulike service- og vedlikeholdsavtaler som vi tilpasser til å møte individuelle behov for å sikre kritisk drift. Uansett om du trenger service og vedlikehold for en enkelt UPS, et reservekraftaggregat eller et helt anlegg er vi her for å hjelpe deg.

Ved årlig vedlikehold kan vil luke ut potensielle feilkilder, og opplyse om hvilken tilstand UPS enheten og batterier er i.

Vi tilbyr følgende vedlikeholdsavtale:

 • Vedlikeholdsavtale med serviceutrykning og telefonsupport 24/7- 365
 • Vedlikeholdsavtale med serviceutrykning og telefonsupport hverdager 08.00 – 16.00

Vi er din pålitelige partner for nødstrøm. Kontakt oss i dag for å skreddersy den ideelle løsningen som møter dine spesifikke behov og sikrer uavbrutt strømforsyning når det betyr mest.

Kontakt:
Fredrik Løvstad
Mob: +47 905 55 779
fredrik.lovstad@coromatic.no