Over 30 års erfaring fra datasenterprosjekter i hele regionen

Over 30 års erfaring fra datasenterprosjekter i hele regionen

200+ spesialiserte teknikere er tilgjengelige i over 21 lokasjoner i Norden

 

Som ledende leverandør av datasenterløsninger i Norden og med over 30 års erfaring fra bransjen, har Coromatic vært involvert i utallige datasenterprosjekter i hele regionen. Kravene har økt for serviceekspertise som virkelig sikrer avbruddsfri drift 24/7.

Coromatics serviceorganisasjon består av spesialutdannede teknikere innen hvert av våre kompetanseområder. Alle våre teknikere er sertifisert på leverandørenes produkter for å kunne håndtere anlegg i kritiske miljøer.

Ett kontaktpunkt for å møte individuelle behov for å sikre kritisk drift

 

Våre kunder drar nytte av vår servicedesk og kan raskt og enkelt kontakte vår serviceorganisasjon gjennom ett kontaktpunkt – via telefon, web eller e-post – 24/7/365.

Vi tilpasser oss etter dine behov
Siden hver organisasjon er unik har vi utviklet en detaljert og fleksibel serviceprosess som vi tilpasser og implementerer i nært samarbeid med kundene. Vi tilbyr ulike service- og vedlikeholdsavtaler som vi tilpasser til å møte individuelle behov for å sikre kritisk drift. Uansett om du trenger service og vedlikehold for en enkelt UPS, et reservekraftsaggregat eller et helt anlegg er vi her for å hjelpe deg.

St. Olavs Hopsital Coromatic Serviceaftalae

St. Olavs Hospital
Serviceavtale med Coromatic

St. Olavs Hospital
Serviceavtale med Coromatic

Se referansevideo Green Mountain

Se referansevideo Green Mountain