Coromatic leverer nødstrøm til universitetssykehuset Køge i Danmark

Coromatic A/S har vunnet en nødstrøms-entreprise og er dermed valgt som leverandør til det nye Universitetssykehuset Køge i Danmark. Strømtilførsel på store sykehus er – også på nordisk plan – et viktig område for Coromatic, som gleder seg til å levere en driftssikker og holdbar løsning til sykehuset.

Når det beste tilbudet skal utarbeides utifra de kriterier som sykehuset har definert er det alltid en avveining av blant annet pris og kvalitet.

” For oss har det vært viktig å få et nødstrømsanlegg som er funksjonelt og oppfyller våre krav, og vi har valgt Coromatic som leverandør fordi de oppfyller kravene bedre enn konkurrentene», sier Helle Gaub, Projektdirektør i Region Sjælland.

Hun understreker viktigheten av nødstrøm på sykehus.

Nødstrøm er ekstremt viktig

«Sikkerhet er hele grunnlaget for sykehus. Vi lever av å levere sikkerhet – og derfor er nødstrømsanlegget ekstremt viktig. Sykehusutstyret er meget sensitivt, og våre pasienters overlevelse avhenger av kontinuerlig drift. Nødstrømsforsyningen er avgjørende for at vi kan garantere pasientsikkerheten», poengterer Gaub.