Coromatic sikrer driften av SEB sitt nye kontor i Arenastaden

Coromatic skal sikre kraftforsyning, reservekraft og datakommunikasjon i SEB sitt nye kontor som akkurat nå bygges i Arenastaden i Solna. I avtalen inngår det at Coromatic, den ledende leverandøren av virksomhetskritisk infrastruktur, skal designe, bygge og serve infrastrukturen i SEB sin moderne, digitale bankvirksomhet i det nye kontorbygget.

En av de største kontorflyttingene i Sverige

Med flyttingen, som er en av de største kontorflyttingene i Sverige de siste 10 årene, samler banken 4400 ansatte som tidligere jobbet på andre avdelingskontorer i Stockholm. Den nye kontorbygningen i Arenstaden er på totalt ca 100 000m2 og innflytting skal skje med start våren 2017.

— Som en av Sveriges største banker og en bank som ligger i forkant når det gjelder digital utvikling, har SEB meget høye krav til tilgjengelighet av både kraftforsyning og datakommunikasjon. At vi på Coromatic har fått oppdraget med å sikre denne virksomhetskritiske infrastrukturen er naturligvis meget gledelig og den beste karakteren vi kan få, sier Thomas Wunger, landssjef Sverige, Coromatic.

For mer informasjon, kontakt
Thomas Wunger, landsjef Sverige, Coromatic
Tel: + (46) 73-317 38 02
thomas.wunger@coromatic.se

Om Coromatic
Coromatic er den ledende leverandøren av løsninger for kritisk infrastruktur, som datasentre. Coromatic sørger for tilgang til sikker strømforsyning og datakommunikasjon. Vårt omfattende tilbud dekker alt fra rådgivning og design til integrasjon, service og drift av kritisk infrastruktur. Kunder er datasentre, sykehus, industri, offentlige etater og hovedkontor.  Coromatic har ca 580 ansatte i Norden og har pr i dag levert løsninger til over 50 land. Coromatic eies av EQT, i tillegg til medarbeidere.