Ny nordisk datasentersjef i Coromatic – Ann Wingård tar over som datasentersjef i Coromatic.

Ann Wingård skal lede Coromatics nordiske avdeling for datasenterløsninger. Hun kommer fra en rolle som operasjonell leder i co-lokasjonsselskapet Conapto, der hun i flere år har samarbeidet med Coromatic som partner på datasentertjenester.

 

– Jeg gleder meg til å begynne hos Coromatic. De har en unik posisjon i markedet som den store, men samtidig lokale, nordiske datasenterbyggeren, sier Wingård.

Coromatic har opplevd kraftig vekst på løsninger og tjenester til datasenter. Selskapet har designet, bygget og driftet hundrevis av datasenter og annen virksomhetskritisk infrastruktur, og leverer i dag løsninger til blant annet bank og finans, helsevesen og forsvar.

 

– Jeg er veldig glad for at Ann begynner å jobbe hos oss. Hennes erfaring fra datasenterbransjen, kombinert med solide lederegenskaper er gull verdt i datasentersatsingen vår. At hun i tillegg har erfaring som kunde av oss, gjør at vi kan forstå våre kunders behov og forventninger bedre, sier administrerende direktør i Coromatic Group, Åsa Wikensten.

 

Fra tidligere har Wingård jobbet som informasjonssjef hos Teleperformance og Anticimex, og IT-sjef hos Svensk Tidningstjänst. Hun sitter i styret til Swedish Data Center Industry Association. Ann er utdannet siviløkonom fra Stockholms Universitet.

 

Ann starter i stillingen i løpet av våren 2021.

 

For mer informasjon, kontakt:

Åsa Wikensten

+46 70257 71 72

Åsa.wikensten@coromatic.se