Peter Neuberg ny konsernsjef for Coromatic

Erfaren leder fra byggebransjen vil få det nordiske infrastrukturselskapet til å vokse i flere markeder.

 

Coromatic, den ledende leverandøren av virksomhetskritisk infrastruktur for sikker strømforsyning og datakommunikasjon, har ansatt Peter Neuberg som ny konsernsjef og som administrerende direktør for den svenske virksomheten. Peter, som sist kommer fra en rolle som administrerende direktør i SEHED Byggmästargruppen, har mer enn 20 års erfaring fra byggebransjen med ledende roller innen Skanska-konsernet og som administrerende direktør i JM Entreprenad.

– Peters erfaring matcher godt våre behov med den posisjonen vi har akkurat nå, hvor markedet er rødglødende for våre løsninger innenfor backupkraft og datasentre. Vi må nå vokse den interne drakten for å takle etterspørselen, og samtidig jobbe veldig tett med våre kunder og markedet for fortsatt vekst. Her har Peter lederskapet som kreves for å ta oss videre på den reisen, kommenterer Anette Blücher midlertidig konsernsjef i Coromatic og administrerende direktør i E.ON Infrastruktur.

Coromatic, som fokuserer på å designe, bygge og drifte virksomhetskritisk infrastruktur som datasentre og backup-strømløsninger, er i dag lokalisert i Sverige, Norge og Danmark. Ambisjonen fremover er å ta selskapet videre inn i flere markeder, en oppgave som vil tilfalle den nye konsernsjefen.

 

– Jeg er selvfølgelig veldig beæret over å kunne ta på meg dette oppdraget. Coromatic er i en utrolig spennende bransje med et tilbud som er sentralt for den raske digitaliseringen av samfunnet. Jeg ser også at det er store synergier når det gjelder utviklingen i byggebransjen når det gjelder samarbeid, arbeidsmetoder og inkludering av ansatte. Det er blant annet erfaringer knyttet til dette jeg tar med meg i min nye rolle, kommenterer Peter Neuberg.

Peter Neuberg overtar som konsernsjef i Coromatic 1. oktober.

 

For mer informasjon kontakt:
Anette Blücher, Director Energy Infrastructure Solutions, Nordic
+46 70 3006125

anette.blucher1@eon.com