Reservekraft i ekstreme miljøer

Trenger du reservekraft i ekstreme miljøer? Coromatic Group har utviklet en ny type reservekraftsaggregat som kan monteres i miljøer med tøft ytre klima, blant annet fjelltopper. Den nye serien har bein for å komme over bakkenivå og dermed minimere risikoen for forstyrrelser ved for eksempel snøstormer i fjellet.


Coromatic reservekraft i ekstreme miløer

Reservekraftsaggregat utrustet med ekstra rasbeskyttelse

Reservekraftsaggregatene er særlig tilpasset for å benyttes innen telekom, og kan utrustes med et spesielt ekstra tak/rasbeskyttelse for å tåle fallende isklumper fra høye telemaster. Effekten er 15-40 kVa og disse modellene kompletterer den tidligere utviklede serien Flexipower som nå leveres i mange ulike typer.

Overvåkning og statistikkverktøy med på kjøpet

I tråd med at antallet reservekraftsaggregater vi leverer til telekomselskap har økt og nådd over 700 enheter har behovet for en enkel og rask maskindatabase meldt seg. Våre ingeniører har derfor utviklet et verktøy som via et digitalt kartbilde viser alle aggregater, hvor hvert enkelt aggregat kan “åpnes opp” og gi verdifull informasjon via fjernstyring.

Eksempel på informasjon som finnes i databasen er motor- og generatormodell inklusiv serienummer, GPS-koordinater og programvareversjonen til styresystemet. I tillegg til dette benyttes systemet til informasjons- og statistikkinnsamling hvor vi kan hjelpe våre kunder med oversikt over hvilke aggregater som er i drift, eller indikerer lavt forbrenningsnivå.

Trenger du mer informasjon om reservekraft i ekstreme miljøer?

Kontakt Coromatic, vi har spesialkompetanse på området og vi bistår deg gjerne med rådgivning og informasjon om våre ulike løsninger.


Kontakt oss

Samtykke